Met spoed in 10 minuten geld lenen

De maand januari is financieel gezien altijd een lastige maand. De decembermaand is vaak zo duur geweest dat in de maand januari zuinig aangedaan moet worden. Helaas heb je niet altijd alle uitgaven die je moet doen in de hand. Er is altijd de mogelijkheid dat er een rekening op je deurmat valt waarmee je van te voren geen rekening had gehouden.

Er bestaat zelf de kans dat de rekening nog van de maand december is, maar door alle vrije dagen is de rekening nu pas binnen gekomen. Dat is erg vervelend want waarschijnlijk heb je niet genoeg geld om een rekening van 150 euro of meer in één keer te betalen. Je was namelijk nog zo van plan het rustig aan te doen met alle uitgaven deze maand.

Geld lenen bij vrienden of familie is altijd een optie. Helemaal als het om een niet te hoog bedrag gaat. Echter hebben de meeste mensen in januari het zelfde probleem dat door de dure maand december het geld zo goed als op is. Een mogelijkheid om aan geld te komen die dan overblijft is een lening.[ad#336×280-rechts]

Een lening is waarschijnlijk het laatste redmiddel waaraan je denkt om de rekeningen te betalen. Het idee wat jij waarschijnlijk bij een lening hebt is dat je er lang aan vastzit en dat het meer lasten dan lusten oplevert. Je hebt dan voor een deel gelijk, want een lening is natuurlijk nooit de goedkoopste manier om de rekeningen te betalen. Je betaalt er namelijk flinke rente over.

Er zijn ook leningen waaraan je maar voor een hele korte tijd vastzit, namelijk 30 dagen. De leningen die een aflossingstermijn van 30 dagen rekenen heb je dus nooit langer last van dan nodig. De rente over de lening blijft helaas wel hoog. Deze leningen worden ook wel spoed leningen genoemd. De naam spoed lening zegt het eigenlijk al, je leent het geld met spoed, maar je lost de lening ook met spoed weer af. Na het afsluiten van deze lening staat het geld namelijk al in 10 minuten op je rekening, en wanneer je eerst volgende salaris wordt gestort betaal je de lening direct terug.

Een spoed lening is dus een goede oplossing als je op korte termijn snel geld nodig hebt, maar ook weet dat je volgende maand weer genoeg geld hebt om alles terug te betalen. Als je de optie hebt om de rekening later te betalen is dat uiteraard een goedkopere manier om aan de betaling te voldoen. Maar wanneer de rekening zo dringend is dat die het liefst vandaag nog betaalt moet worden biedt een spoed lening een goede uitkomst.