Lening afsluiten 18 jaar

Ben je 18 jaar en wil je een lening afsluiten? Sluit vandaag nog een spoedlening af en ontvang binnen 10 minuten geld op je rekening zonder gedoe of poespas. Lening afsluiten 18 jaar = yes you can. Hoe kom je snel aan geld op je 18e? Met een spoed lening regel je direct geld op je bankrekening. Deze kleine mini lening geeft je binnen 10 minuten geld op je rekening binnen een flits. Ook handig voor kleine bedragen.

In Nederland zijn er volgens het CBS momenteel iets meer dan 200.000 mensen 18 jaar. Iets meer mannen dan vrouwen overigens, maar de verdeling is ongeveer 50/50.

Vanaf 18 jaar heb je veel kansen

18 jaar zijn biedt je veel nieuwe kansen:

–          Je mag een rijbewijs halen

–          Je beslist zelf of je naar school mag gaan

–          Je kunt een huurovereenkomst sluiten

–          Je hebt recht om te stemmen

–          Je mag fulltime werken

Kansen zijn fantastisch, maar dan is het wel handig als je genoeg geld hebt om iets met die kansen te doen. Vanaf je 18e mag je ook een volwassene lening aangaan. Als je dus geld nodig hebt voor een grote aankoop of voor iets anders, dan kun je vanaf 18 jaar sneller aan geld komen dan voorheen.

Waar kan ik snel geld lenen als ik 18 jaar ben?

Je kunt bij je bank proberen geld te lenen. Veel mensen vanaf 18 jaar gaan ook op internet geld lenen. Dat heeft meerdere voordelen:

–          Je hoeft je deur niet uit

–          De rentetarieven zijn vaak lager

–          Bij sommige spoed lening aanbieders staat het geld extreem snel op je rekening, binnen 10 a 20 minuten

Ik wil supersnel geld lenen en ben 18 jaar: waar kan ik terecht?

Er zijn diverse spoedlening aanbieders op internet die je graag willen helpen. Ze werken met een online leningaanvaag en betaalsysteem. De lening sluit je af door een formulier op internet in te vullen en gegevens door te mailen over je huidige inkomen. Je kunt tot iets over 700 euro online lenen.

Ik wil een klein bedrag lenen, zoals 200 of 400 euro, kan dat ook?

Ja dat kan ook. In principe elk bedrag vanaf 50 tientjes tot iets minder dan 800 euro kun je online afsluiten bij een spoed lening aanbieder.

Ik heb geen inkomen, kan ik dan ook een lening aanvragen als ik 18 ben?

Ja, er zijn sites waar je een voorschot kunt krijgen zonder dat je een baan nodig hebt. Als je 18 bent heb je namelijk ook bepaalde dingen die geld waard zijn. Stel dat je op kamers woont en nog geld krijgt van je energieleverancier of van je woningbouwvereniging, dan kun je dat geld alvast krijgen van een aanbieder van voorschotjes.

Als ik nou meer nodig heb dan 750 euro, hoe kom ik dan met spoed aan geld?

Je kunt overwegen om 2 spoed leningen aan te vragen. Als dat lukt heb je in totaal 1500 euro binnen 10 minuten aangevraagd en op je rekening. Let wel op de looptijd van de lening. Een spoed lening betaal je sneller af dan een normale lening. Kortom, de combinatie van een lening afsluiten 18 jaar is prima op te lossen met een spoed lening via internet.