Geld nodig maar kan je niet naar de bank? Een spoed lening kan je daarbij helpen

Soms staat er te weinig geld op je rekening. Dat is vervelend als je belangrijke zaken moet betalen. Dit kunnen hele eenvoudige boodschappen zijn, maar ook je telefoonrekening of een factuur van de gemeente of deurwaarder.

Helaas is het zo dat als je lopende leningen hebt of vroeger betaalachterstanden hebt opgelopen, je op de zwarte lijst van het BKR. Op deze lijst ervaar je dat het erg lastig is om aan geld te bij je bank. Het is niet leuk om te horen, maar bij de banken willen ze liever geen mensen met BKR coderingen.

Als je dus niet naar de bank kunt gaan als je dringend geld nodig hebt, waar moet je dan naartoe?
De simpele oplossing voor je probleem is een spoed lening afsluiten. Deze lening wordt niet aangeboden via de gewone banken. Een spoed lening is speciaal voor kleine leningen zoals 100, 200, 300, 400, 500, 600 en 700 euro. Voor banken zijn zulke kleine bedragen niet interessant.

Omdat dit kleine bedragen zijn kun je vandaag de dag een spoed lening aanvragen via internet bij speciale kredietverstrekkers die zich op deze leningen richten.

Het is geen geheim dat een aantal aanbieders van deze spoed leningen geen BKR toetsing uitvoeren. Dit doen ze niet omdat een BKR check de nodige tijd kost. En die heb jij als klant niet!

Een spoed lening is herkenbaar onder verschillende benamingen. Minileningen, flitsleningen, kortlopende leningen, het zijn feitelijk dezelfde leningen maar worden net iets anders genoemd. [ad#336×280-rechts] Een minilening heet het omdat de bedragen klein zijn. Een flitslening omdat de lening heel snel kan worden afgesloten. Een kortlopende lening heet het omdat je afbetalingstermijn korter is dan normaal.

Wil je dus een spoed lening, vraag het dan op de volgende manier aan. Check eerst de site van een aantal aanbieders. Bekijk even goed hun leentarieven. Heb je een geschikte gekozen, vul het online aanvraagformulier in. Je aanvraag wordt door hen direct in behandeling genomen.

Bij enkele aanbieders is het zelfs mogelijk om binnen een paar minuten het geld op je rekening te ontvangen.
Zoals gezegd loont het om even te vergelijken. Kijk dus even welke aanbieders er zijn en vergelijk hun kosten en voorwaarden. Je zult verschillen zien tussen diverse aanbieders. Bij de een betaal je praktisch geen geld als je het heel snel terugbetaald. Bij de ander gaat de meter lopen zodra je de lening afsluit.

Dus, heb je geld nodig maar kun je niet naar de bank ? Dan is de spoed lening een alternatief.