Voorschot op je kinderbijslag aanvragen? Dat kan!

Elke maand ontvang je kinderbijslag. Die heb je hard nodig. Het leven met kinderen is duur genoeg. Soms zit je net even te lang te wachten op de kinderbijslag. Je hebt het geld eigenlijk vandaag al nodig, maar je bent gedwongen om te wachten.

De kinderbijslag is voor veel gezinnen is een moment waarop ze even pas op de plaats kunnen maken. Een paar achterstallige rekeningen kunnen dan betaald worden. Een aantal essentiele dingen kunnen worden gekocht.
Helaas moet je soms een paar weken nog wachten op de kinderbijslag. Wat doe je als je kind nieuwe kleren nodig heeft of wat als je auto kapot is en je kunt je kids niet meer wegbrengen?

Gelukkig is het anno 2011 gewoon mogelijk om een voorschot aan te vragen op je kinderbijslag. Dat hoef je niet eens via de overheid te doen. Dat doe je simpel en eenvoudig via internet.

[ad#336×280-rechts]

Het enige wat je hoeft te doen is een spoed lening aanvragen via internet. Je kunt hiermee elk bedrag tussen de 50 en de 750 euro lenen en – nu komt het – het binnen 10 minuten op je rekening hebben gestort. Een ideale oplossing als je even vlug een paar honderd euro nodig hebt (200 euro, 300 euro, 450 euro). Je moet het geld binnen een maand aflossen. Dat sluit aan met de eerst komende keer dat je weer je kinderbijslag ontvangt.

Lopende leningen zijn meestal geen probleem bij het aanvragen van een spoed lening. Kortom, als je een voorschot op je kinderbijslag nodig hebt kun je dat tegenwoordig helemaal zelf regelen met een spoed lening.