Telefoon kapot? Met spoed 350 euro lenen voor een nieuwe!

Je bent niet bereikbaar. Voor je vrienden niet en ook voor je zakelijke contacten niet. Je mobiel kapot; hoe vervelend is dat. Doormiddel van een spoedlening kun je snel 350 euro lenen voor een nieuw toestel. Je kunt ook kiezen voor 100 euro of 200, maar je wil natuurlijk wel zo’n mooie smartphone, met de nieuwste technieken en foefjes.

Hoe krijg je snel 350 euro op je rekening?

Dat kan dus door het aanvragen van een spoedlening, ook wel flitslening. Het zijn leningen die je in een mum van tijd kan aanvragen en waarbij het bedrag ook supersnel op je rekening staat bijgeschreven. Zo kun je meteen op zoek naar een nieuwe telefoon. Want het is natuurlijk erg vervelend als je lange tijd niet bereikbaar bent, dat zag je wel aan de storing bij BlackBerry.

Je kunt dus binnen 10 minuten een flitslening aanvragen. Dit doe je op het internet, want dat is de plaats waar aanbieders van dit type leningen zich bevinden. Spoedleningen worden vaak onder verschillende namen aangeboden, namelijk minilening, minikrediet of snelle lening. Allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product.

[ad#336×280-rechts]

Je leent geld tegen een hele lage rente of zelfs tegen een rentepercentage van 0%. Dit lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Online kredietverstrekkers verdienen namelijk op andere manieren geld. Ze willen alleen van jou weten of je een vast inkomen hebt, zodat jij het geleende bedrag kan terugbetalen binnen de afgesproken termijn. Lukt je dat niet binnen die termijn, dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Het is dan ook niet echt handig om tegelijkertijd meerdere flitskredieten aan te vragen. Je moet ze namelijk binnen een relatief korte tijd terugbetalen. Vaak is dat een periode van maximaal een maand.

Het is dus goed opletten dat je het terug kan betalen, maar je hebt op direct het geld op je rekening staan, zonder uitgebreide BKR toetsing. Zo kun je snel een nieuwe telefoon kopen en ben je weer voor iedereen bereikbaar.