Spoedlening zonder BKR

Wat dacht je van een spoedlening zonder BKR afsluiten? De nieuwe leningen op internet maken het mogelijk om te lenen ondanks een BKR registratie.

Spoedlening zonder BKR

Een negatieve registratie bij het Bureau Krediet Registratie kun je oplopen indien je in het verleden betalingsachterstanden hebt gehad en hier een melding van is gemaakt. Dit betekent dat je krediethistorie negatief wordt beschouwd en je bij aanbieders die een BKR controle hanteren, niet langer voor een lening in aanmerking komt. Gelukkig zijn er ook alternatieve mogelijkheden: een spoedlening op internet stelt je in staat om snel geld te lenen ondanks een negatieve BKR. Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden.

Hoe regel ik een spoedlening zonder BKR?

Lenen zonder BKR betekent simpelweg dat je op zoek gaat naar een (online) kredietverstrekker, die bij het verstrekken van een lening de kredietcontrole achterwege laten. Instanties zoals banken hanteren vrijwel altijd een kredietcontrole, aangezien zij het aantal te verstrekken leningen sinds de economische crisis tot een minimum beperken. Helaas betekent dit voor veel mensen dat zij niet in aanmerking komen voor een (kleine) lening. Om die reden komen er steeds meer alternatieve kredietverstrekkers op de markt, die er voor zorgen dat jij toch kunt lenen wanneer dit nodig is. Deze leningen worden daarom ook wel spoedleningen genoemd en vind je op internet.

Online spoedlening zonder BKR

Lenen via internet is nog niet erg bekend, maar wel populair. De reden hiervoor is dat je gemakkelijk online je lening kunt afsluiten zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Papieren en kredietcontroles blijven achterwege, zodat je snel en efficiënt je lening aanvraag kunt regelen. Uiteraard kunnen het aanvraagproces en de voorwaarden per kredietverstrekker verschillen en is het dus van belang dat jij je altijd goed inleest, voor welke (online) lening je ook kiest. Daarnaast zijn de wettelijke voorwaarden uiteraard altijd van toepassing.

Voorwaarden spoedlening zonder BKR

Zoals hierboven al genoemd, kunnen de voorwaarden per kredietverstrekker verschillen. Desondanks kunnen we toch wat extra informatie verschaffen, in de vorm van aandachtspunten. Door naast de wettelijke voorwaarden op onderstaande zaken te letten, voorkom jij dat je onnodig risico’s neemt:
– Is de kredietverstrekker in kwestie officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel?
– Is er sprake van een kredietcontrole?
– Is er sprake van papierwerk?
– Wat is het maximaal te lenen bedrag?
– Wat is de maximale looptijd van de lening?
– Wat zijn ervaringen van anderen met deze specifieke lening?
– Hoe zijn de voorwaarden ten opzichte van de voorwaarden bij andere lening verstrekkers?
– Zijn er bijkomende kosten?

Al met al is het dus zeer belangrijk je zelf goed te laten informeren over diverse zaken en op basis daarvan een beslissing te maken over wat voor jou een geschikte en haalbare lening is.

Hoeveel kan ik lenen met een spoedlening zonder BKR?

Over het algemeen staan online kredietverstrekkers erom bekend dat je veel kunt lenen, zonder onnodige risico’s of gedoe. Het nadeel daarvan is dat de risico’s op een andere wijze worden beperkt: het is vaak bij online kredietverstrekkers slechts mogelijk om kleine bedragen te lenen. Elke kredietverstrekker bepaalt daarbij zelf de maximale leengrens, maar over het algemeen gaat het om leningen tot ongeveer 1000 euro. Zorg dat je hier goed van op de hoogte bent, om risico’s en vervelende verrassingen te voorkomen.

Zo sluit je direct een spoedlening zonder BKR af

Ook geïnteresseerd in een klein bedrag bijlenen zonder veel moeite of gedoe? Door te kiezen voor een online spoedlening kun jij snel extra geld ontvangen! Daarvoor hoef je enkel op de website van de gekozen kredietverstrekker de voorwaarden goed door te lezen en vervolgens – indien jij aan alle voorwaarden voldoet – het online aanvraag formulier in te vullen. In veel gevallen ontvang jij direct bericht en bovendien maken veel kredietverstrekkers het mogelijk nog dezelfde dag over geld te beschikken. Binnen 24 uur geld is dankzij online kredietverstrekkers dus niet langer onmogelijk!