Spoedkrediet voor studenten

Studeer jij en zit je even krap bij kas? Fix een spoedkrediet voor studenten en ontvang binnen 10 minuten geld op je rekening. Zonder BKR toets tot 1000 euro lenen.

Spoedkrediet voor studenten: logisch gezien de kosten voor studeren

Als je studeert en op kamers woont ben je gemiddelde volgende kosten kwijt volgens het Nibud (Nederlands Instituut voor Budgetvoorlichting):

 

–          84,- studieboeken

–          341,- huur

–          106,- zorgverzekering

–          152,- boodschappen

–          130,- ontspanning, uitgaan en sport

–          48,- vervoer (naast de OV-kaart)

–          32,- telefoon

–          58,- kleding en schoenen

–          Het collegegeld voor 2011/2012 kost €1.713,-, en is rond de € 143,- per maand.

Kortom, het studerende leven is niet goedkoop. Met de nodige bijbaantjes is het een uitdaging om rond te komen.

Spoedkrediet voor studenten: handig als je even krap bij kas zit

Studeren is dus niet goedkoop. Tel daarbij ook nog eens op dat je wilt sparen voor vakantie. Niet raar dus dat de gemiddelde studenten een moment kent van financiele krapte. Gelukkig kun je als student nu supersnel aan geld komen. Supersnel betekent: binnen 10 minuten geld op je rekening. Dat klinkt als een scam, maar dat is het zeker niet. De oplossing waar over gesproken wordt is een spoedkrediet. Dit is de snelst mogelijk denkbare lening die in het leven is geroepen voor acute financiele tekorten bij particulieren. En een student is ook een particulier.

Spoedkrediet voor studenten: wat moet ik doen

Eenvoudig: ga naar de site van een spoedkrediet aanbieder. Deze hebben we hier al voor je in kaart gebracht. Je surft naar hun site en vult een online aanvraag in. Als je geen of te weinig inkomen hebt is dat nu geen probleem: je kunt namelijk tot 1000 euro lenen ook zonder vast inkomen als je iemand die je kent garant kan laten staan voor de lening. Wellicht je ouders, aangezien die waarschijnlijk wel een vast inkomen hebben. Of misschien iemand anders die je kent.

Spoedkrediet voor studenten: hoe zit het mijn leningen bij het DUO/IB Groep?

Het grote voordeel van spoedkrediet is dat ze geen BKR check doen en dat je lopende leningen niet getoetst worden. Er wordt ook niet gecheckt of je rood staat of misschien al een BKR registratie hebt opgelopen doordat je telefoonrekening niet op tijd hebt betaal. Hierdoor is er dus aanzienlijke kans dat jij binnen 10 minuten een klein geldbedrag krijgt bijgeschreven, in de range van 50 tot 1000 euro.

http://www.nibud.nl/omgaan-met-geld/studeren/wat-kost-studeren.html