Spoed Lening Zonder BKR van 500 euro

Een geld dipje kennen we allemaal. Het is niet leuk als je belangrijke rekeningen moet betalen maar simpelweg te weinig geld op je rekening hebt. Er zijn situaties dat je ook niet meer geld kunt lenen van je vrienden of familieleden, om welke reden dan ook. Hoe ga je dan met spoed aan geld komen als je ook nog eens een BKR registratie hebt?

Een korte introductie: een BKR registratie is op zich geen probleem. Een negatieve BKR registratie of codering is wel degelijk een probleem. Deze codering krijg je als je achterstanden in betalingen hebt of hebt gehad.

Sta je eenmaal op deze ‘zwarte lijst’, dan is geld lenen een ramp. Bij de banken wordt deze groep geweigerd als ze een persoonlijke lening of doorlopend krediet willen afsluiten. En dan hebben we het nog niet eens over heel snel aan geld komen!

Waar moet je dus heen als je niet bij de bank terecht kan als je met spoed 500 euro nodig hebt en het liefst al binnen minuten geld op je rekening?

De meest doeltreffende oplossing is het afsluiten van een spoed lening zonder BKR controle (ook wel spoed krediet genoemd). De spoed lening sluit je niet af bij een bank, omdat ze mensen met BKR weigeren. Nee, de spoed lening zonder BKR sluit je af via internet, bij betrouwbare en veilige lening aanbieders die ervoor zorgen dat je direct geld op je rekening ontvangt.

Een lening van 500 euro vindt een bank vaak niet interessant. Omdat er een grote groep mensen bestaat voor wie 500 euro wel degelijk een groot bedrag is, zijn er nieuwe lening aanbieders gekomen die zich speciaal op deze doelgroep hebben gericht.
[ad#336×280-rechts]

Deze nieuwe lening aanbieders doen in sommige gevallen dus geen BKR check bij een kredietaanvraag. Dit komt omdat een BKR check tijd kost. Tijd is nou net wat iemand die snel geld nodig heeft niet heeft!

Hierbij een paar tips als je een spoed lening zonder BKR zoekt.

De eerste tip is dat je al het aanbod goed vergelijkt met elkaar. Sommige aanbieders zeggen namelijk niet direct op hun site dat ze de BKR check overslaan. Je kunt daarom het beste de sites even langsgaan van de verschillende kredietverstrekkers en ze even bellen of mailen De sites van aanbieders van spoedkredieten herken je doordat ze dezelfde type lening aanbieden maar soms onder verschillende benamingen; denk aan een minilening, flitslening, korte lening of snelle lening.

De tweede tip is dat je goed moet kijken naar de looptijd van de lening en goed moet bepalen of jij het in die tijd kunt aflossen. Dat wil zeggen, hoe snel je de lening moet terugbetalen. Dat kan namelijk enorm veel geld schelen! In het meest gunstige geval betaal je 0 euro voor de lening. Bij een aantal aanbieders is de spoed lening namelijk gratis maar alleen als je binnen een week de lening aflost. Doe je er langer over, dan wordt een incassobureau ingeschakeld. Zij zullen vervolgens extra kosten in rekening brengen. Denk hierbij aan 25% van het bedrag van je oorspronkelijk leende. Dus stel dat je 100 euro leent maar het niet binnen de gestelde looptijd kunt afbetalen, dan is je totale schuld 125 euro.

Conclusie:
Snel geld lenen binnen 10 minuten kan ook met BKR registraties met een spoed lening zonder BKR check. Dat kan zelfs gratis bij diverse aanbieders. Let wel goed op de aflossingstermijn. Zo voorkom je dat je in de schulden komt.