Spoed lening van 750 euro

Ben jij opzoek naar de snelste manier om extra geld op je bankrekening te storten? Zoek dan niet langer verder.

Voordat je een spoed lening afsluit is het wel belangrijk dat je een aantal aspecten goed op een rijtje hebt. Een spoed lening is snel, efficiënt en eenvoudig. Maar ook een duurder dan een normale lening.

Als jij vandaag nog een spoed lening van 750 euro afsluit staat het over 10 minuten al op je rekening. Spoed leningen worden aangeboden door online leningaanbieders en niet door de reguliere banken.

Regulier banken doen standaard een BKR check bij het BKR in Tiel. Dit vertraagt het proces van het afsluiten van een lening. Er gaan namelijk vaak minimaal 5 werkdagen overheen voordat jouw bank weet of jij een negatieve BKR hebt of niet.
[ad#336×280-rechts]
Online leningaanbieders voeren GEEN BKR check uit waardoor het mogelijk is dat binnen 10 minuten 750 euro op jouw rekening staat. Je kunt het geld dus vrijwel direct uitgeven.

Een spoed lening kun je dus afsluiten voor het doen van een dringende aankoop, voor het betalen van spoedrekeningen of wanneer je een boete moet betalen en het geld staat niet op je rekening.

Wanneer je een lening aangaat betaal je rente. De rente van een spoed lening kan tot 5 keer zo hoog zijn als je de rente van een normale lening. Dit klinkt heel veel, en over één keer genomen is dat ook veel geld, maar je betaalt maar slechts één keer een bedrag aan rente in plaats van een half jaar lang iedere maand.

Wanneer je bijvoorbeeld een spoed lening van 750 euro aangaat en de rente is 18%. Het aflossingstermijn van een spoed lening is vaak maximaal 30 dagen. Na 30 dagen moet je dus 750 euro + 135 euro= 885 euro terugbetalen.

Wanneer je een normale lening aangaat bij een reguliere bank betaal je vaak 6% rente per maand en heb je een aflossingstermijn van minimaal een half jaar. 6% rente over 750 euro per maand is 15 euro. In totaal moet je in een half jaar 340 euro terugbetalen.

Uit het rekensommetje dat hierboven is gemaakt is het duidelijk dat een spoed lening voordeliger is dan een normale lening. Bij het afsluiten van een spoed lening moet je wel het terugbetalingstermijn van 30 dagen goed in acht nemen. Want wanneer je het geleende bedrag plus de rente niet binnen 30 dagen terugbetaalt stijgen de kosten per week aanzienlijk.