Spoed lening van 150 euro

Opzoek naar een lening waarbij direct 150 euro op je rekening staat? Vele aanbieders van leningen op internet bieden tegenwoordig die mogelijkheid. Geld lenen is daardoor nu een fluitje van een cent.

De aanbieders van leningen spelen hiermee in op de behoefte van vele Nederlanders. Zij willen namelijk een lening kunnen afsluiten wanneer het hen uitkomt, en het geld uitgeven wanneer het hen uitkomt.

De leningen die de aanbieders op internet aanbieden zijn dan ook zo ontworpen dat jezelf kunt aangeven wanneer jij het geld op je rekening wilt hebben staan. Dit gebeurt door middel van een sms-bericht.

Na goedkeuring van jouw lenenaanvraag krijg je een nummer toegestuurd waarnaar jij een sms-bericht moet sturen als goedkeuring voor de geldtransactie. Na het versturen van het sms-bericht staat het geld al binnen 10 minuten op je rekening.

Jij bepaald dus zelf wanneer en hoeveel geld er op jouw bankrekening wordt gestort. Deze geldtransactie kan vervolgens zo snel plaatsvinden doordat de aanbieders van lening op internet werken met een elektronisch transactiesysteem.

Dat betekent dat er geen mensen handen aan te pas komen bij het overmaken van geld waardoor het geld vele malen sneller kan worden overgemaakt dan bij een reguliere bank.
[ad#336×280-rechts]
Een andere reden waarom het geld zo snel op een rekening kan worden gestort is omdat er geen BKR controle wordt uitgevoerd voor het verstrekken van een lening. Dit betekent dat de lening voor iedereen toegankelijk is, ook voor mensen met een negatieve BKR.

De lening waarover we het hebben wordt in de meeste gevallen een korte lening genoemd. Andere benamingen voor een dergelijke lening zijn, spoed lening, nood lening, snelle lening en kortlopende lening.

Helaas zitten er ook een paar nadelen aan deze leningen. De nadelen beperken zich tot het rente percentage en de aflossingsperiode.

Het rentepercentage ligt namelijk vaak rond de 25%, dit is zo’n 17% hoger dan bij een lening van een reguliere bank. En de aflossingsperiode kent slechts 30 dagen. Dit betekent dat je alles moet terugbetalen op het moment dat je eerst volgende salaris is gestort.