Snel 100 euro op je rekening? Neem een spoedlening

Wat is het ook zwaar… Kom je net terug van je vakantie met je vrienden hoor je dat er een heel vet feest is dat je echt niet kan missen. Je moet er gewoon heen, maar je rekening zegt dat dat echt niet gaat. Wil je nu snel geld 100 euro op je rekening? Neem dan een kortlopende rekening oftewel een spoedkrediet.

Een spoedkrediet lijkt wel gemaakt voor deze gevallen. Je kan moet echt ergens heen want je vrienden gaan ook, maar er is op dit moment geen geld voor. Dooreen minilening af te sluiten heb je binnen 10 minuten weer geld op je rekening en kun je weer alle leuke dingen doen die je wil.

Je hebt geen BKR controle nodig en het is ook niet nog om een vaste baan te hebben. Wat moet je dan wel aan kunnen tonen? Je moet laten zien dat je vast inkomen hebt. Dit hoeft dus geen salarisstrookje te zijn van je baas, maar kan ook studiefinanciering zijn of kinderbijslag.

[ad#336×280-rechts]

Het is gewoon supersimpel om een spoedkrediet aan te vragen. Binnen enkele handelingen staat het gewenste bedrag op jou rekening en je hoeft er alleen maar je paspoort voor te laten zien en je bewijs van inkomen om te laten zien dat je kredietwaardig bent!

Het is dus niet meer nodig om te wachten op het einde van de maand op de studiefinanciering. Het is wel aan te raden om niet meer geld te lenen dan dat je echt nodig hebt, want je moet het ook weer terugbetalen binnen de afgesproken termijn.

Een spoedkrediet kan je dus tijdelijk nemen om je tijdelijk geldtekort op te lossen. Dit is echter een tijdelijke oplossing en het is ook niet aan te raden meerdere flitsleningen naast elkaar aan te vragen. De ze moet je allemaal af lossen voor de afgesproken tijd.