Nu lenen later betalen

Wil jij “nu lenen later betalen”? Je kunt nu geld lenen zonder dat je eerst geld uit je portemonnee kwijtraakt. Het geld staat in 10 minuten op je rekening. 0% rente! Direct geld op je rekening doe je door een spoedkrediet aan te vragen, lees in dit artikel hoe het werkt.

Nu lenen later betalen: het nieuwe gezegde?

Je kent misschien een ander gezegde: nu halen en later betalen. Dit houdt in dat je een product koopt afbetaling en pas later in termijnen gaat betalen. Dat kan bij de aanschaf van een auto zijn, maar ook bij huishoudelijke apparaten zoals Tv’s en wasmachines.

Dit gezegde geldt nu ook als je geld wilt lenen. Er is een ware revolutie gaande in de wereld van kredieten en leningen: het is mogelijk om tot 1000 euro zeer snel in 10 minuten op je rekening te ontvangen middels een spoedlening. Deze lening is vooral handig als je heel snel geld wilt hebben zonder teveel rompslomp of poespas.

Hoeveel nu lenen en later betalen?

Je las het net goed: je kunt tot duizend euro nu lenen en de aflossing komt later wel. Je leent het geld met een korte looptijd. Vaak is dit ongeveer een maand. Zo heb je voldoende tijd om de lening af te betalen. De meeste mensen lossen de lening af met bijv. hun volgende salaris.

Ik kan zeker alleen grote bedragen nu lenen en later betalen?

Nee, dat zeker niet. De spoedlening is vooral voor als je een paar honderd euro nodig hebt. Wist je dat de spoedlening vooral gebruikt worden voor kleine bedragen zoals 50 euro, of 2x dit bedrag is 100 euro, 150 euro, 200 euro en rond de 250 euro?

Ik heb een vervelende BKR waar ik niet vanaf kom, kan ik wel nu lenen en later betalen?

Ja, zelfs met BKR kun je nu tot duizend euro lenen en pas later aflossen. Het geheim is namelijk dat de BKR controle niet verplicht is in Nederland. De internet aanbieders waar je de spoedlening afsluiten voeren deze BKR check niet uit. Hiermee omzeilt men het gedoe rondom de BKR.
Het voordeel is dat de kredietverstrekker sneller leningen afsluit en dat de particuliere doelgroep die normaal wordt afgewezen bij een bank, geholpen wordt met een lening.

Waar kan ik de lening voor gebruiken?

Dat bepaal je lekker zelf. Mensen gebruiken het vaak voor het aflossen van een schuld, maar er zijn ook mensen die het gebruiken voor plezier; stappen, een weekend weg, een diner in een restaurant. Een voordeel van de spoedlening is dat je niet hoeft te zeggen waar je de lening voor gaat gebruiken.

Conclusie:

Nu lenen later betalen: dit gezegde is nu ook van toepassing bij leningen. Je hoeft dus geen zorgen te maken dat je morgen al moet afbetalen. Je ziet van te voren precies wat de looptijd is, zodat je precies weet waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten hebt.