Met spoed over 500 euro beschikken? Dat kan!

Ben jij opzoek naar een manier om snel over een geldbedrag te beschikken? Tegenwoordig is dat al mogelijk binnen 10 minuten.

Dus ben jij opzoek naar een lening van 500 euro, doorzoek dan eens het internet. Je komt er al snel achter dat er vele online kredietaanbieders zijn die leningen aanbieden die binnen 10 minuten op je rekening staan.

Deze leningen worden ook wel korte leningen genoemd. Bedragen tot en met 750 euro kunnen dus binnen een hele korte tijd al van jou zijn. Dus ook een bedrag als 500 euro is geen probleem.

Deze 500 euro kun je gebruiken voor een nieuwe aankoop of om ervoor te zorgen dat je de huur op tijd betaalt.
Een korte lening wordt niet voor niets een korte lening genoemd. Naast dat je met deze lening relatief kleine bedragen kunt lenen, leen je ieder bedrag maar voor een korte periode. Het geleende geld plus rente moet je namelijk al na 30 dagen terugbetalen.
[ad#336×280-rechts]
Een korte lening kent dus een korte aflossingsperiode. Dit is zowel een voordeel als een nadeel. Het is een voordeel omdat je op die manier nooit langer rondloopt met een schuld dan nodig is. En een nadeel omdat je er van te voren zeker van moet zijn het bedrag zo snel terug te kunnen betalen.

Betaal je het bedrag namelijk niet binnen de afgesproken 30 dagen terug stijgen de kosten per dag met een aanzienlijk bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van de hoogte van de lening.

Naast de korte afbetalingsperiode heeft een korte lening aan een hoog rentepercentage. Dit rente percentage is tot wel 5 keer zo hoog als die van een “normale” lening. Een rentepercentage van 20% is dan ook niet uitzonderlijk.

Met een lening van 500 euro moet je dus na 30 dagen al 600 euro terugbetalen. Je moet dus alleen gebruik maken van een korte lening als je er zeker van bent genoeg geld op je rekening te hebben wanneer de 30 dagen zijn verlopen.