Met spoed lenen? In 10 minuten heb je het geld op je rekening

Je hebt zo snel mogelijk geld nodig, maar op dit moment staat er nog geeneens genoeg geld op je rekening voor de rest van je maand. Je hebt dan echt met spoed geld nodig. Een spoed lening kan jou direct uit deze noodsituatie halen.

Een spoed lening is zo ontworpen dat als je vandaag geld nodig hebt, het geld vandaag nog op je rekening staat. Ideaal dus voor situaties waarin je direct geld nodig hebt.

Deze situatie kan zijn dat je al verschillende aanmaningen hebt gehad van een debiteur en de kans groot is dat wanneer je nu niet betaalt je uit je huis wordt gezet. De reden waarom jij direct geld nodig hebt kan ook een stuk minder heftig zijn. Zo kun je ook een mooie laptop hebben gezien die alleen vandaag met korting wordt aangeboden. Het zou zonde zijn als deze kans liet liggen. Ook voor zulke gevallen kun je gebruik maken van een spoed lening.[ad#336×280-rechts]
Een spoed lening wordt alleen aangeboden door online leningaanbieders. Reguliere banken bieden deze leningen niet aan omdat zij niet in staat zijn om een lening binnen een dag te verstrekken. Deze banken doen namelijk standaard een BKR check. Met deze BKR check zoeken zij uit of jij een negatief verleden hebt met betrekking tot lenen.

Een BKR check duurt vaak minimaal 5 werkdagen. Voordat een reguliere bank een lening kan verschaffen duurt dan vaak ook minimaal een week. Online leningaanbieders werken op een geheel andere wijzen. Zij doen geen BKR check waardoor zij snel en efficiënt kunnen werken.

Uiteraard doen ook online leningsaanbieders een soort test om er zeker van te zijn dat ze het uitgeleende geld ook terug krijgen. Deze test doen ze door het vragen van een kopie van het laatste loonstrookje. Aan de hand van het maandelijks inkomen dat op het loonstrookje staat wordt bepaalt hoeveel jij maximaal kunt lenen.

Een spoed lening is dus ook heel erg verantwoord want meer lenen dan dat je kunt terugbetalen is niet mogelijk. Naast een vast inkomen moet je minimaal 21 jaar oud zijn om een spoed lening af te kunnen sluiten.