Met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle

Is met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle iets wat jij graag wil? Ga dan DIRECT een klein bedrag lenen met een handige online lening! Op internet bestaan leningen waarmee je snel geld lenen binnen 10 minuten kunt! Met een online spoedlening regel jij namelijk direct geld op je bankrekening! Je kunt al een klein bedrag lenen vanaf 18 jaar. Zelfs als je op de zwarte lijst van het BKR staat hoeft dat geen probleem te zijn! Zo kan je dus snel geld lenen vanaf 18 jaar zonder BKR controle! Dus heb jij direct geld nodig? Zie snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR ook wel zitten? Kom jij 100 euro, 400 euro, 650 euro of 800 euro tekort, en ben je benieuwd naar de werking van een snelle lening? Lees dan hieronder het verhaal van Joost voor meer informatie over online leningen!

Waarom wilde jij met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle online?

Joost: ik ben nu 38 jaar en heb mijn financiën over het algemeen prima op orde. Ik heb net een gezin en mijn vrouw en ik hebben nu een baan waarmee we ook nog een beetje kunnen sparen voor de vakantie en dergelijke. Afgelopen zomer hebben we echter een ongelukje met de auto gehad en zijn we wat spullen verloren die niet door de verzekering werden gedekt. De betaling van de autoschade en de aankoop van de nieuwe spullen hakte er vooral na de vakantie wel goed in. Ineens naderde ons saldo op de bankrekening het getal nul terwijl de maand nog maar net begonnen was. Boodschappen, rekeningen, et cetera moeten natuurlijk wel allemaal betaald worden. Ik zag geen andere uitweg dan even kort wat bij te lenen, zodat we niet nog meer problemen zouden veroorzaken tot de volgende salaris uitbetaling. Door een te laat betaalde telefoonrekening heb ik echter ooit een BKR registratie opgelopen, waardoor een lening aanvragen niet eenvoudig is. Daarom wilde ik met spoed zonder BKR toets lenen bij een krediet aanbieder.

Wat waren voor jou met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle de voordelen?

Joost: de lening die ik had uitgezocht, werd een spoedkrediet genoemd en kon ik via internet aanvragen. Een groot voordeel voor mij was dat ik de lening gewoon thuis kon aanvragen en er niet voor weg hoefde van mijn werk. Ook dat ze beloofden het geld binnen een paar dagen over te maken naar mijn bankrekening was een groot pluspunt. Ik heb aan het afsluiten van het krediet bijna geen werk gehad. Één avondje heb ik op de bank gespendeerd aan het uitzoeken van de mogelijkheden van deze lening, het achterhalen van een aantal krediet verstrekkers en uiteindelijk het aanvragen van een krediet. Daarnaast was het ideaal dat er geen BKR toetsing plaatsvond, waardoor ik gewoon in aanmerking kwam en het aanvraag proces veel korter duurde.

Zaten er ook mindere kanten aan met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle?

Joost: ja, natuurlijk zaten er ook nadelen aan de lening vast, maar de meeste heb ik van te voren goed overwogen. Je slikt toch even bij het bedrag dat je uiteindelijk moet betalen, omdat dit een erg dure lening is. Je moet een prijs betalen om met zoveel snelheid aan een lening te kunnen komen. De aflossingsperiode was bovendien heel erg kort en ik vroeg me af of ik wel op tijd het geld zou kunnen terugbetalen. Het was niet mogelijk om meer dan 1000 euro te lenen, maar dat is achteraf wel goed geweest. We hebben het ermee gered en hierdoor heb ik de lening ook weer binnen vier weken kunnen aflossen. Ik heb geen problemen gehad met de krediet verstrekker en we hebben zelfs nog even gebeld over de stand van zaken. Verder heeft het weinig tijd in beslag genomen. Ik weet niet of ik het weer zou doen, maar het is een goede oplossing geweest in de tijd dat ik in nood was.

Wil je ook met spoed lenen bij een leningverstrekker zonder BKR controle, dan is een spoed lening iets voor jou!