Lenen vanaf 18 jaar en tips hoe je snel aan geld kunt komen | Spoed leningen

In dit artikel staan tips hoe je snel aan geld kunt komen als je 18 jaar bent.

Leen studiefinanciering

Studeer je, dan kun je overwegen extra geld te lenen bij DUO, ook wel bekend als de IB Groep. Zit je op het MBO, dan kun je bij een voltijdsopleiding studiefinanciering krijgen. Je krijgt een basisbeurs van tussen de 200 a 300 euro. Als je 2 ouders hebt die werken met een gezamenlijk inkomen van rond de 50000 euro, dan kun je het maximale bedrag van 491 per maand extra lenen (als je niet meer thuis woont).

Zit je op het HBO en pas je ongeveer in het plaatje wat net beschreven werd, dan kun je een extra bedrag van 135 euro lenen in de vorm van collegegeldkrediet.

Leen van vrienden

Dit is de bekendste manier om snel aan geld te komen, maar ook de minst plezierige. Veel mensen doen dit niet omdat ze zich schamen.

Leen van de bank

Je kunt als je een studentenrekening hebt kun je bij de meeste banken 1000 euro extra rood staan. Handig als je even snel aan geld moet komen. Heb je geen studentenrekening of sta je al maximaal rood, dan heb je een probleem.

Sluit een spoed lening af

Dit is een lening waarbij je ondanks lopende leningen of ondanks dat je rood staat alsnog geld kunt lenen. Heb je een vast inkomen en ben je 18, dan kun je bij speciale kredietverstrekkers geld lenen.

Heb je geen vast inkomen of heb je tijdelijk geen werk, dan moet je bij andere kredietverstrekkers terecht die ook geld uitlenen als je geen inkomen hebt.

Het grote voordeel van een spoed lening is dat je binnen 10 minuten geld op je rekening ontvangt. Als je dus even dringend geld nodig hebt, dan is de spoed lening is een handige en veilige manier om snel geld op je rekening te regelen.

Je kunt hierbij verschillende geldbedragen lenen: 100 euro met spoed, 200 euro met spoed, 300 euro met spoed, 400 euro met spoed, 500 euro met spoed tot iets meer dan 600 euro met spoed.

 

Ik heb een vast inkomen en wil NU een spoed lening

Ik heb GEEN vast inkomen -> Doe mij OOK een SPOED LENING!