Klein bedrag lenen vandaag nog met een spoed lening

Heb jij met zeer grote spoed een klein bedrag nodig zoals 100, 200, 300 of 400 euro nodig? Ook jij kunt vandaag nog zonder papierwerk een klein geldbedrag met gemak lenen.

Je probleem is niet vreemd. Ineens ligt op de deurmat een rekening die met spoed betaald moet worden. Of er gaat iets kapot in je huis waar je niet op had gerekend. Of je hebt last van vervelende deurwaarders die je liever niet in je huis wilt hebben.

Deze situaties zijn niet leuk en verhogen stress. Er zijn mensen die een reserve potje hebben voor deze situaties. Niet iedereen heeft zo´n spaarvarkentje ergens liggen. Voor de gewone Nederlander ben je aangewezen om creatief aan geld te komen. Uiteraard wel op een 100% legale wijze.

De enige manier die voor handen ligt is geld lenen. Het kan zijn dat je niet bij de bank terecht kan voor je lening. Bijvoorbeeld omdat het bedrag wat je nodig hebt te klein wordt gevonden door de bank.

Gelukkig kun je een klein geldbedrag prima lenen bij andere aanbieders van leningen, namelijk op internet. Hier zijn gespecialiseerde kredietaanbieders te vinden die zich richten op het aanbieden van kleine leningen.

Er zijn er diverse te vinden. Hierbij tips om een zo goed mogelijke keus te maken en geld te besparen.

Tip 1: eerst vergelijken, daarna afsluiten
Er zijn verschillende aanbieders. De kleine lening wordt door verschillende kredietverstrekkers aangeboden onder verschillende termen. Denk aan spoedleningen, maar ook minileningen of korte leningen. De kosten kunnen verschillen per aanbieder.

[ad#336×280-rechts]

Er zijn aanbieders waar je gratis kunt lenen. Bij andere aanbieders betaal je voor een spoed overboeking een extra bedrag of betaal je extra voor het afsluiten van een soort leenverzekering (garantiestelling noemen ze het ). Dat kan je soms wel 25 euro schelen.

Tip 2: let op de looptijd
Zoals we zonet aangaven kun je gratis geld lenen. Dat hangt erg af hoe snel jij het geld terugbetaalt. Bij de ene aanbieder moet je het binnen een week aflossen, bij anderen mag je er een maand over doen. Als je langer dan de looptijd erover doet om je geld af te lossen, dan moet je incasso kosten betalen. Denk hierbij aan rond de 20% van je leenbedrag.

Hou je dus rekening met deze 2 tips, dan ben je ervan verzekerd dat je niet teveel geld kwijt bent aan de kleine lening. Dus, direct geld op je rekening is realistisch met deze type lening. Let goed op de verschillende tarieven en de verschillen in looptijd.

Het is overigens ook goed mogelijk om kleinere tussenbedragen te lenen, zoals 150 euro, 250 euro, 350 euro, 450 euro, 550 euro, 650 tot ongeveer 750 euro. Ook deze kleine bedragen zijn onder het motto snel geld lenen binnen 10 minuten af te sluiten met deze lening.