Hoe kom ik snel aan geld na de feestdagen? Met een voorschot op je salaris kom je er snel weer bovenop!

Na sinterklaas, kerst en oud en nieuw merken veel mensen dat hun portemonnee leger is dan ze hadden gedacht. Je wilt het nieuwe jaar beginnen zonder zorgen. Heel vervelend als je dan een gelddipje hebt zo halverwege de maand. Gelukkig kun je een voorschot op je salaris zelf regelen via internet. Zonder dat je baas het weet! Hoe kom ik snel aan geld = voorschot op je salaris met een spoedlening!

Een voorschot op je salaris regel je zelf zonder dat iemand het hoeft te weten via internet. Waarom zou je je baas ermee lastig vallen? Je kunt zelf naar een site gaan van een online kredietverstrekker en helemaal zelf een voorschot op je salaris aanvragen.  Een voorschotje heet ook wel een spoed lening.

Het werkt eigenlijk best wel eenvoudig. Je zoekt een site op van een aanbieder. Dan klik je naar het aanvraagformulier. Je vult je gegevens in en binnen een paar minuten hoor je of je vandaag nog een voorschot krijgt.

De hoogte van het voorschot kun  je zelf bepalen: meestal vanaf 50 euro tot ongeveer 750 euro.

Wat voor rente betaal je over dit voorschotje?

Diverse aanbieders claimen dat je geen rente betaalt over dit bedrag. Dit heet een renteloze lening.

Komen er nog extra kosten bij?

Wij adviseren je om de sites van de aanbieders te bekijken en vooral naar de leningsvoorwaarden. Bij sommige aanbieders betaal je een klein bedrag voor een spoedoverboeking. Bij andere aanbieders vragen ze een vergoeding voor de garantie dat jij de lening terugbetaalt.

Maakt het uit waar ik het voorschotje voor ga gebruiken?

Nee, feitelijk niet. Je hoeft niet aan te geven bij het aanvragen waar je het geld voor nodig hebt. Dat is wel zo prettig als je wil dat jouw prive zaken voor jezelf blijven.

Hoe snel moet ik het geld weer terugbetalen?

De aflossingsperiode is wel korter dan als je een lening afsluit bij een bank. Hou rekening met een periode van ongeveer een maand of korter. Je moet dus in staat zijn om de lening op tijd af te lossen.

Welke aanbieder is het beste?

Het advies luidt om de aanbieders goed onder de loep te nemen en dan een keuze te maken. De adverteerders bieden onder verschillende termen de lening aan; denk aan spoedlening, flitslening, minilening, korte lening.  Direct geld op je rekening is meestal wat beloofd wordt bij deze leningen.