Direct geld op je rekening onmogelijk? Nee hoor, 500 euro wordt met spoed overgemaakt.

Heb jij een vast inkomen en ben je minimaal 21 jaar? Als jij aan deze eisen voldoet kun je vandaag nog een lening afsluiten zodat je direct geld op je rekening ontvangt. Wat is direct? Direct is: binnen 10 minuten staat het geld op je rekening.

Op internet zijn er tegenwoordig speciale leningen in het leven geroepen waarbij je voor bedragen zoals 500 euro met gemak direct een lening afsluit. Gewoon achter de computer, je hoeft de deur niet eens uit.

De lening waarbij je direct geld op je rekening krijgt heet de spoed lening, ook wel mini krediet genoemd. De spoed lening is zoals het woord al eigenlijk zegt bedoeld voor dringende situaties van onvoorziene aard. Onvoorzien betekent: daar had je dus niet op gerekend. Een wasmachine die kapot gaat is een voorbeeld. Of je auto doet het ineens niet en moet echt dringend naar de garage. Of je telefoonrekening komt binnen en die is een stuk hoger dan je had verwacht.

Wil je de spoed lening afsluiten dan is dat binnen een paar minuten gedaan. Zorg eerst voor copieen van je identiteitsbewijs en inkomen. Zoek dus even je paspoort en loonstrookje.
Vervolgens ga je het internet op. Je bezoekt de website van een spoed lening aanbieder. Deze zijn te vinden door te zoeken op spoed leningen, minileningen, flitsleningen of korte leningen.
Ben je eenmaal op de gewenste site dan ben je er in 3 stappen.

[ad#336×280-rechts]

Stap 1 is een aanvraag invullen op het aanvraagformulier. De 2e stap is het faxen of mailen van de zonet genoemde documenten (ID, loonstrook). De 3e stap is vaak het sturen van een bevestigingsms, zodat de kredietverstrekker 100% weet dat jij degene bent die de spoed lening daadwerkelijk aanvraagt.
Omdat de leenaanvraag tegenwoordig via een geautomatiseerd computersysteem werkt, komen er geen mensen aan te pas. Jouw leenaanvraag wordt dus digitaal gedaan als het ware. Omdat het computer systeem supersnel te werk gaat krijg je direct een bericht (meestal via SMS) of jouw lening is goedgekeurd.

Heb je al lopende leningen? Geen punt. Er wordt bij het aanvragen van een spoed lening geen controle gedaan naar lopende leningen in veel gevallen. Je kunt dus naast je lopende leningen (persoonlijk krediet of hypotheek of rood staan) voor echte uitzonderingssituaties een spoed lening aanvragen. Het is wel aan te raden dat je zeker weet dat je eind van de maand genoeg geld ontvangt uit je inkomen om de spoed lening af te lossen.