400 euro op je rekening dankzij de spoed lening, dat kan

Vandaag geld aanvragen is vandaag geld op je rekening. Zo makkelijk is geld lenen tegenwoordig. Voor verschillende redenen heb je soms vandaag geld nodig; onverwachte rekeningen, auto die stuk is, een te hoge telefoonrekening. Of misschien heb je het geld nodig voor ontspanning, zoals uitgaan of een weekendje weg.

Zelfs mensen met een negatieve BKR geschiedenis kunnen lening aanvragen. Door de kredietverstrekkers wordt namelijk vaak helemaal geen BKR check gedaan.

De lening in kwestie wordt vaak een spoed lening of mini lening genoemd. Groot voordeel is dat de lening helemaal via internet wordt geregeld; je vraagt het aan achter de pc zonder dat je ergens naar toe hoeft te gaan. Dat scheelt tijd en geld.

[ad#336×280-rechts]

Er zijn speciale kredietverstrekkers die beloven dat je binnen10 minuten het geld al op je rekening ontvangt.
Hou bij de spoedlening rekening met 2 zaken.

Allereerst is het de bedoeling dat je binnen 30 dagen vaak het geld terugbetaalt. Ten tweede betaal je meer kosten voor het lenen dan bij een normale lening bij een bank. Dit komt omdat het geld sneller dan normaal wordt uitgeleend (bij een gewone bank krijg je nergens vandaag al het geld) en omdat bij een spoed lening vaak ook geen BKR controle wordt gedaan. Een BKR check kost tijd en dat heb je dus niet.

Kijk dus goed even of je de spoed lening binnen een maand kunt aflossen. Is dat mogelijk, dan kun je voor jouw noodsituatie een spoed lening aanvragen. In de praktijk zie je vaak dat mensen een spoed lening aanvragen van 400 euro omdat het nog even duurt voordat hun salaris erop staat. Dan kun je met een spoed lening net even de maand doorkomen.